21 Haziran 2016 Salı

Parasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi ihtarnamesi örneği



İ  H  T  A  R  N  A  M  E
                                                                                                    

                                                                                                                       .......

İHTAR EDEN       :.......  

VEKİLLERİ          :.......

KARŞI TARAF    :.......

KONU                 : Parasal yükümlülüklerinizin bu ihtarın tebliğinden itibaren 30 gün içinde yerine getirilmesi, aksi halde 1163 sayılı yasanın 27. maddesi gereği hakkınızda ihraç kararı verileceği  ihtarıdır.                               

AÇIKLAMALAR :1-Kooperatifimizin üyesi  olarak bulunmaktasınız. Kooperatifin inşaatını ikmal eden ...... Ltd. şirketine inşaat sözleşmesi gereği ../../.... tarihi itibarı ile ........-TL ödemeniz gerekmektedir. İnşaat sözleşmesinin 13/3 bendi gereği ,ödememiş bulunduğunuz bu meblağdan kooperatif de sorumlu bulunmaktadır.

                             2-Bu meblağın  ödenmesi için size ....... Noterliğinin ..... yevmiye nolu ihtarı ../../.... tarihinde tebliğ edilmiş bulunmaktadır. Size tanınan 20 günlük sürede bu borcunuzu ödememiş bulunmaktasınız.

                             3-Bu nedenle, aşağıda dökümü yapılan ve ../../.... tarihi itibarı ile hesaplanan bu borcunuzu, bu ihtarın size tebliğinden itibaren 30 gün içinde ödemenizi,aksi halde 1163 sayılı yasanın  27.maddesi gereği hakkınızda ihraç kararı verileceğini  ihtaren bildiririz. Gecikilen aidatlara  genel kurul kararları gereği aylık % 10 faiz uygulanmıştır.
                           
Borç dökümünüz ;  

ANA PARA BORCU : ......., FAİZİ  : ....... , TOPLAM BORÇ  .......



SAYIN NOTER          ; Üç örnekten ibaret olan bu ihtarın bir örneğinin acele olarak muhataba tebliği ile bir örneğinin dairenizde saklanmasını ve tebliğ açıklaması olan bir örneğinin tarafımıza iadesini dileriz.

                                                                           

İHTAR EDEN VEKİLİ
                                                                              .......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder